ŠTO SE DOGAĐA S MARTINOM DALIĆ? / Ministrica dogovorila pa iznenada otkazala dolazak na konferenciju

Image
Foto: Pixsell

Dalić se jutros nije pojavila na konferenciji o aktualnoj temi perspektive hrvatskoga zdravstva

7.2.2018.
10:19
Pixsell
VOYO logo

Poptredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić trebala je jutros u Zagrebu otvoriti konferenciju "Hrvatsko gospodarstvo i perspektive zdravstvenoga sustava", no to se, kako je na Twitteru objavio novinar N1 televizije Hrvoje Krešić, ipak nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konferenciju na kojoj će nazočiti ministri Milan Kujundžić i Zdravko Marić otvorit će potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić", navodi se u pozivu na konferenciju. Organizatori su, međutim, uoči početka skupa, novinarima rekli da potpredsjednica Vlade neće doći.

Podsjetimo, Nacional je objavio nagađanja kako Plenkovićevi bliski suradnici gube povjerenje u Martinu Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozbiljno se kalkulira o tome treba li Dalić otići iz Vlade ili ne. Zadnja riječ bit će Plenkovićeva. On će odluku o tome donijeti temeljem procjene što će manje imati utjecaj na narušavanje stabilnosti Vlade. I ljudi bliski premijeru počeli su se proteklih dana raspitivati što bi za stabilnost Vlade značilo ako bi ona napustila funkciju potpredsjednice i ministrice gospodarstva", rekla je jučer za N1 novinarka Nacionala Orhideja Gaura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo