Dačić veruje da će Crna Gora uhapsiti Šarića

Hapsiće oni za nas, a mi za njih

11.7.2013.
19:44
VOYO logo

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je da je cilj Srbije da što pre bude uhapšen ne samo narko bos Darko Šarić, već i svi oni za kojima se traga zbog finansijskog kriminala.

Dačić je novinarima u Vladi Srbije posle sastanka sa crnogorskim predsednikom parlamenta Rankom Krivokapićem rekao da su policije Srbije i Crne Gore svakodnevno u kontaktu i da je siguran da će na osnovu već uspostavljene saradnje biti uhapšeni svi koji se nađu u Srbiji ili Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Siguran sam da ako se neko od traženih nađe u Crnoj Gori ili Srbiji da će biti uhapšen. Time se bave posebni timovi, a svako pominjanje u javnosti informacija u vezi sa njima može da im bude signal da su locirani – rekao je Dačić.

Na pitanje da li se steže obruč oko Darka Šarića, Dačić je rekao da sa gostom iz Podgorice nije o tome razgovarao, ali je ukazao da su za licima koja se bave kriminalom raspisane interpolove poternice, a da se sarađuje sa svim zemljama uključujući i SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da početkom avgusta ističe rok za prijavu izbornih lista za lokalne izbore na Kosovu i da ukoliko ne bude konstruktivnog pristupa može da propadne ne samo briselski sporazum, već i evropski put Srbije.

Dačić je na konferenciji za štampu u Vladi Srbije rekao da će se 24. jula u Briselu sastati sa visokom predsatvnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton i Hašimom Tačijem i da će razgovarati o telekomunikacijama i energetici, a da predstoje i važni razgovori u vezi sa lokalnim izborima na Kosovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo