DA, DOBRO VIDITE: / Mala općina prodaje vozila u svom vlasništvu - nude i razbijenog Fiću zaraslog u travu za 500 kn

Image

Općina Legrad prodaje neispravna vozila te automobile namijenjene za prodaju dijelova ili pak otpad

10.2.2021.
22:54
VOYO logo

Legrad, općina smještena na sjeveru Hrvatske, točnije u Koprivničko-križevačkoj županiji, prodaje rabljene automobile u vlasništvu Općine. Ne bi to bilo ništa neobično da nije riječ o automobilima koji su neispravni te su namijenjeni za prodaju dijelova ili pak otpad.

Jedan od tri ponuđena automobila je i Fiat 126 koji sigurno nije u pogonu već godinama jer je doslovno obrastao travom i uništen. Početna cijena tog "Fiće" je 500 kuna. Godina proizvodnje tog osobnog automobila je nepoznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Druga vozila su Kia K-2700 iz 2003., teretni automobil čija je početna cijena 2.000 kuna te osobni automobil Maruti 800 iz 1993. s početnom cijenom od 1.000 kuna.

Image
Image

"Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona koja sadrži najvišu ponuđenu kupoprodajnu cijenu uz uvjet da ponuda sadržava sve elemente utvrđene točkom III. ovoga natječaja. Ukoliko dva ili više ponuditelja ponude isti najviši iznos kupoprodajne cijene, povoljnijom ponudom smatrat će se ponuda ponuditelja koja je ranije zaprimljena", stoji u dijelu teksta javnog natječaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja će funkcionirati po načelu "viđeno-kupljeno", a više o tome može se pronaći na službenoj internetskoj stranici Općine Legrad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo