D. Č. Šelebaj: Ne prodajem kuću; Agencija: Prodaje!

'Dvorac' novinarke Dijane Čuljak Šelebaj demantira svakog novinara koji se žali na plaću.

20.10.2010.
16:47
VOYO logo

Tko kaže da se od novinarstva ne može dobro živjeti? Pronašli smo rezidenciju u vlasništvu Dijane Čuljak Šelebaj i njenog muža, menadžera Vladimira Šelebaja Selliera na stranicama agencije za prodaju nekretnina.

Kako piše u oglasu, to je "prostrana kuća u centru grada nastala adaptiranjem tipične donjogradske stambene zgrade s pet stanova u obiteljsku kuću, inače česte prakse u starim jezgrama sada europskih metropola. Sastoji se od pet etaža, od kojih tlocrtna površina podruma i visokog prizemlja iznosi sto metara kvadratnih, prvog i drugog kata te potkrovlja 130 metara kvadratnih. Prostor je organiziran tako da je u visokom prizemlju smještena poslovna etaža (tri salona u fronti, kuhinja, kupaonica, ulazni prostor, izlaz na vrt veličine oko 60 kvadrata), na prvom katu nalazi se dnevni dio (tri salona u fronti, dvije međusobno povezane kuhinje, biblioteka, kupaonice), na drugom katu spavaći dio (tri spavaonice, garderoba, velika kupaonica, manja kupaonica, dodatna prostorija), a tavanski prostor je ostavljen bez pregradnih zidova", opisuje agencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da kući pripada i garaža za jedan automobil te četiri parkirna mjesta. Prostor je kompletno adaptiran za stanovanje, a moguće ga je prilagoditi za potrebe poslovanja, navodi se uz preporuku.

Je – nije na prodaju

"Nije vam to točno. Ne prodajem je", kazala nam je Dijana Čuljak Šelebaj kada smo je upitali prodaje li nekretninu u Gundulićevoj, u kojoj živi s mužem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada smo je upitali zašto je stan još uvijek u ponudi, kazala je: "Ne znam zašto je još tamo jer više nije na prodaju. Da, odustali smo." O cijeni kvadrata nije htjela razgovarati, nego je samo uvrijeđeno kazala: "Kako me takvo što možete pitati!?"

U agenciji za nekretnine koja je prodaje, pak, nemaju pojma o tome da je HTV-ovka odustala od prodaje, pa su nam ispričali da se radi o "čistom vlasništvu" nad nekretninom, kolika je cijena i da se stanovi ne mogu kupiti odvojeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, još uvijek je na prodaju", kazala je agentica.

Prethodni članci:

arti-201008240278006 arti-201010200069006 arti-201010200021006 arti-200912130187006 arti-201008250075006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo