Cvitan zaprijetio utajivačima poreza, odbijenje cjepljenja djece je opasno, Hubble slavi 25 godina, izvlači se rekordni Eurojackpot

Donosimo najvažnije vijesti ovoga jutra.

24.4.2015.
8:57
VOYO logo

1. GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK NAJAVLJUJE 'Svi će se bojati lovaca na porezne utaje'

Glavni državni odvjetnik, Dinko Cvitan progovorio je o slučaju Bandić te je najavio rezultate rada 'lovaca na porezne utaje', sektora za koji kaže da će ga se svi bojati kao Amerikanci Eliota Nessa. Više pročitajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. DEZINFORMACIJE I KVAZISTRUČNJACI Ljudi koji odbijaju cijepiti djecu ugrožavaju zdravlje svima

Cijepljenjem su suzbijene opasne bolesti poput dječje paralize, difterije, rubeole, hripavca, zaušnjaka i tetanusa. No, zbog "pametnjakovića" koji odbijaju cijepiti svoju djecu, mogu se vratiti kao što je posljednjih godina slučaj s ospicama. Više pročitajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. 25 GODINA U SVEMIRU Sretan rođendan, gospodine Hubble!

Svemirski teleskop Hubble jedan je od najmoćnijih znanstvenih instrumenata ikada osmišljenih. Neka od najvažnijih Hubbleovih otkrića dala su odgovore na pitanja koja astronomi još nisu ni postavili, a otkrio je nebeska tijela i objekte koji još nisu bili ni zamišljeni. Pročitajte više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4.ČAK 469 MILIJUNA KUNA Danas se izvlači rekordni Eurojackpot!

Rekordni Eurojackpot u iznosu od čak 469 milijuna kuna izvlačit će se u petak. Do sada je najveću svotu u rujnu 2014. godine osvojio Finac - gotovo 466 milijuna kuna. Pročitajte više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo