Cuccurina preko jumbo plakata prozvali nasilnikom

''Hmm... Baš mi je zgodan Sandro, ali tko zna da li je nasilan kao njegov tata Plinio!?

8.9.2011.
17:57
VOYO logo

Diljem Pule postavljeni su plakati sa likom simpatične mlade djevojke ''Paole'', uz koju se nalazi poruka: ''Hmm... Baš mi je zgodan Sandro, ali tko da li je nasilan kao njegov tata Plinio!?''. Riječ je o gruboj predizbornoj kampanji u Istri, koja se sve više zaoštrava.

''Obzirom da je moje ime jedino takvo u Istri jasno je da se poruke na plakatima odnose na mene. Zna se odakle potječe autor tog plakata i jasno je koliko kulture ima'', rekao nam je Plinio Cuccurin. Da je riječ o Cuccurinu može se i zaključiti iz poruke kojom ga se proziva nasilnikom, a što je povezano s nedavnom prijetnjom novinaru Glasa Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik udruge Ladonja ujedno smatra da iza svega stoji IDS, a uvredljivi plakat na kojem se Plinija Cuccurina naziva nasilnikom odgovor je na plakate kojima se po Istri prozivao IDS.

Naime, prije plakata koji se odnosi na Cuccurina, po Istri su se mogli vidjeti plakati sa porukom: ''Sandro ima 20 godina, baš kao i korupcija i nepotizam u Istri''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je očiti nastavak njihovog rada'

''To je jedini način na koji znaju komunicirati te pozivam njihove partnere i glasače da razmisle žele li još surađivati s njima. Nadam se da će građani to znati prepoznati na izborima'', rekao nam je Cuccurin.

Na pitanje hoće li protiv odgovornih za postavljanje plakata poduzeti određene pravne mjere rekao nam je kako je protiv IDS-a već podnio 4 prijave zbog uvreda i kleveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je očiti nastavak njihovog rada'', zaključio je Cuccurin.

Kajin demantirao svaku vezu sa plakatima

Predsjednik IDS-a Damir Kajin rekao je za Danas.hr da nema nikakve veze sa postavljanjem spomenutih plakata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S tim osobno imam veze kao i sa lanjskim snijegom. Kao što Cuccurin tvrdi da je to IDS-ov plakat, tako u IDS-u mogu tvrditi da je Sandro Cuccurinov plakat. Korupcija u Istri je počela prije 20 godina sa pretvorbom Franje Tuđmana i nitko iz IDS-a nije u tome sudjelovao, a za neke druge nisam siguran'', rekao nam je Kajin.

Zaključio je i kako osobno nije za takvo vođenje predizborne kampanje, te da je protiv udaraca ispod pojasa. No, iz cijele priče može se zaključiti da će se do izbora u Istri i dalje nastaviti sa 'udarcima ispod pojasa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201106110049006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo