ljut k'o ris / Cro Cop frustriran slučajem iz Virovitice: 'Nisam ja kriv što su djeca ostala razočarana!'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Mirko je prokomentirao slučaj iz Virovitice, iz koje su ga pozvali kao gosta na jedan karate turnir mlađih kategorija, no organizacija je toliko naljutila našeg borca da je svoju frustraciju morao podijeliti s korisnicima društvenih mreža

4.3.2018.
16:39
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najpopularnijih hrvatskih boraca Mirko Filipović, objavio je još jedan u nizu svojih postova na društvenim mrežama koji potaknu široku raspravu korisnika. 

Mirko je prokomentirao slučaj iz Virovitice, iz koje su ga pozvali kao gosta na jedan karate turnir mlađih kategorija, no organizacija je toliko naljutila našeg borca da je svoju frustraciju morao podijeliti s korisnicima društvenih mreža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je bio što su Mirka pozvali na turnir, no on nije htio odmah konkretno odgovoriti hoće li ili neće doći već je zatražio da mu se kasnije jave s dodatnim detaljima. Oni to nisu učinili, već su najavili da Cro Cop sigurno dolazi, a kad se Mirko nije pojavio, ispao je negativac u očima djece koja su sudjelovala na turniru. 

Njegov status prenosimo u cijelosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije mjesec i pol dana prijatelj iz Virovitice me nazove i pita da li bi došao kao gost na karate turnir u Viroviticu. Odgovorim da ne znam i da je to još daleko da bi mu rekao da ili ne i da ne znam kakav ću biti sa svojim obavezama i da me svakako nazove još tjedan dana prije toga da provjeri. I naravno da me nitko nije nazvao, ni provjerio ni podsjetio niti poslao neku pozivnicu ili barem SMS da znam kada je to i da me se podsjeti. I onda u petak vidim na FB najave mog dolaska u Viroviticu. A onda niti u subotu ujutro, jučer, da netko nazove i pita da li dolaziš, turnir je tu i tu, od toliko i toliko, ma ništa. I ja danas od jutra dobivam poruke da su djeca razočarana, da su me čekala, zašto nisam došao... Evo, sad znate zašto", napisao je Mirko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo