tć aktivan na twitteru / Ćorić podbadao Tomaševića i Vukovića zbog Holdinga: 'Čestitke na javnom natječaju i prvim kadrovskim rješenjima'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Ćorić je objavio tvit u kojem podbada Tomaševića zbog imenovanja dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora

15.6.2021.
13:56
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević imenovao dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora, na Twitteru se javio ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

Ćorić je, naime, objavio tvit u kojem podbada Tomaševića zbog imenovanja dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora  bez provedenog javnog natječaja, a na meti mu se našao i ekonomist Vuk Vuković čiji je otac Nikola preuzeo upravljanje Zagrebačkog holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je naime prokomentirao i 17 tisuća knjiga iz Vukovićeve privatne biblioteke s kojima se njegov sin pohvalio nekoliko puta, a posljednji put kasno sinoć na Facebooku.

"Čestitke MOŽEMO na uspješno provedenom javnom natječaju i prvim kadrovskim rješenjima! Svo znanje iz 17.000 knjiga, zapravo skoro 18.000, minus oko 2.000 koje su dislocirane, bit će pretočeno u rad u korist građanki i građana Zagreba", napisao je (tć) ministar na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo