preslagivanje samo s mostom i hdz-om / Ćorić: 'Nikakva varijanta s SDSS-om nije opcija, a Orešković može malo klečati na kukuruzu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik HSP AS Pero Ćorić oštro je odbacio i nagađanja o bilo kakvom 'preslagivanju' s SDSS-om i Miloradom Pupovcem

9.6.2016.
12:10
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik HSP AS Pero Ćorić izjavio je u četvrtak kako HSP AS ne bi pristao ni na kakvo drugo preslagivanje osim onog s postojeće dvije stranke HDZ-om i Mostom, a oštro je odbacio i nagađanja o bilo kakvom 'preslagivanju' s SDSS-om i Miloradom Pupovcem.

"Ne vidim nikakvu stabilnu većinu bez Mosta. Iako sam ja prikazivan kao glavni kritičar Mosta, pa i danas govorim da nas je tromost dovela tu gdje jesmo, očigledno vidim da se 'stalo na loptu' i očekujem da će se sljedećih dana u tom smjeru ići", rekao je Ćorić novinarima u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su, kaže, dovedeni do zida. "Moramo pokazati veliku dozu odgovornosti, a to se očekuje od tih vođa", poručio je.

Ćorić je oštro odbacio i mogućnost 'preslagivanja' Vlade zajedno sa SDSS-om rekavši kako je to njima u HSP AS apsolutno neprihvatljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bismo dali čak ni potporu takvoj manjinskoj tehničkoj Vladi u kojoj bi bio Milorad Pupovac. Situacija u kojoj bismo mi imali Vladu s onima koji su državu doveli u tu poziciju, a tu mislim i na SDP i na HNS, ali i SDSS kao dio bivše nesposobne antihrvatske i atikršćanske vlasti neprihvatljiva je", poručio je odbacujući kako je rekao, "neke špekulacije" koje idu u tom smjeru.

"Kad sam ja prvi potpisao za opoziv premijera napravio sam to iz jasnog razloga. Stavili smo čovjeka da igra nogomet, a uopće ne zna pravila igre. Možemo ga malo kazniti, pustiti ga par dana da kleči na kukuruzu, pa možda može i on ostati. Svaka opcija je bolja od izbora i vraćanja onih koje smo smijenili", zaključio je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo