SLUČAJ TROVANJA / Coca-Cola: 'Zadnja analiza je pokazala da je cijela serija povučenog proizvoda bila ispravna'

Image
Foto: Borna Jksic/Pixsell

'Serija Römerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije', poručili su iz Coca-Cole Hrvatska

16.11.2023.
16:34
Borna Jksic/Pixsell
VOYO logo

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno se oglasila te poručila kako je zadnja analiza Državnog inspektorata pokazala da je sa serijom povučenih proizvoda sve u redu te da nisu utvrđene nepravilnosti.

"Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. studenoga 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Serija Römerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PO DRUGI PUT /

EKSKLUZIVNO za RTL govori Stanko koji se prvi otrovao mineralnom u svibnju. Imamo dokaze o propustima policije

Image
PO DRUGI PUT /

EKSKLUZIVNO za RTL govori Stanko koji se prvi otrovao mineralnom u svibnju. Imamo dokaze o propustima policije

Ističu da im je drago što i ovaj nalaz Državnog inspektorata otklanja sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost njihovih proizvoda. Dodaju kako će nastaviti s transparentnošću surađivati s nadležnim tijelima tijekom istrage, kako kažu, jednog izoliranog slučaja u Rijeci.

"Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu", zaključuju u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prošlo je desetak dana od slučaja trovanja mladića u Rijeci mineralnom vodom, no i dalje nije jasno kako je to toga došlo. U bolnicama su se diljem zemlje javile 34 osobe zbog sumnje na trovanje, a nakon prvotnog povlačenja, proizvodi Coca-Cole vratili su se na police trgovina i u ponudu ugostiteljskih objekata.

POGLEDAJTE VIDEO: Predstavnik Coca-Cole za RTL Danas prvi put od incidenta! Na ključno pitanje nije odgovorio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo