Čobanković se povlači iz politike?

Zbog afere Planinska HDZ-ov Petar Čobanković se navodno namjerava povući iz politike. Čobanković o svemu danas šuti.

25.4.2012.
19:54
VOYO logo

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor ne zna što je Petar Čobanković odlučio, no obavijestio ju je da se neće kandidirati za predsjednika županijskog Odbora.

''Smatram da će Čobanković kao odgovorna osoba i kao odgovorni član HDZ-a učiniti sve ono što će smatrati najboljim za HDZ. Kada kažem na HDZ, mislim i na Hrvatsku'', rekla je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da je Čobankoviću povlačenje predložio Vladimir Šeks.

''Takve spekulacije ne želim komentirati. Čobanković je bio u politici i ostat će u politici'', poručio je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Činjenica je da postoji puno nerazjašnjenih stvari, pogotovo s velikom financijskom težinom, od te zgrade u Planinskoj do ostalih stvari. Prema tome, neka organi utvrde što je bilo'', istaknuo je SDP-ov Igor Dragovan.

Čobankovićev odvjetnik Mate Matić nema saznanja o navodnim novim istragama vezano za uređivanje jedne ulice u Iloku, a ne zna ništa niti o HV-ovoj gradnji ceste do Čobankovićevih vinograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja se ne bojim ničega, radio sam po svojoj savjesti, a sada, što će biti sutra ili prekostutra, tko to zna'', rekao je bivši ministar o aferi Planinska u kojoj DORH tereti njega, bivšeg premijera i HDZ-ovca Fiolića zbog štete od 26 milijuna kuna nastale kupovinom Fiolićeve zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo