ČLANOVE LOKALNOG STOŽERA PITALI HOĆE LI SE CIJEPITI PRED KAMERAMA: / 'Ako će to potaknuti ljude da se cijepe, vrlo rado'; 'To je predstava za javnost'

Image
Foto: Robert Anić/Pixsell

'Ako to nekome znači, vrlo rado ću se cijepiti pred kamerama'

7.12.2020.
16:18
Robert Anić/Pixsell
VOYO logo

Otkada su svjetske kompanije objavile vijesti da je cjepivo protiv koronavirusa gotovo, testirano i sigurno, odmah su krenule spekulacije treba li se cijepiti ili ne. Dolazak prvog cjepiva u Hrvatsku sve je bliže pa strah kod određenog broja ljudi raste.

Na press konferenciji Nacionalni stožer civilne zaštite kazao je kako nema problem s time da se cijepe pred kamerama. Sada su neki članovi lokalnih stožera izrazili otvorenost da učine isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLAN ZA CIJEPLJENJE I ŠTO PRVO SLIJEDI: /

Beroš, Capak i Markotić: 'Da, spremni smo se cijepiti pred kamerama'

Image
PLAN ZA CIJEPLJENJE I ŠTO PRVO SLIJEDI: /

Beroš, Capak i Markotić: 'Da, spremni smo se cijepiti pred kamerama'

"Ako treba, cijepit ćemo se ispred kamera", poručili su članovi Nacionalnog stožera civilne zaštite u svrhu odagnjavanja sumnje u sigurnost i učinkovitost cjepiva. Portal ePodravina upitao je članove Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije bi li se oni cijepili pred kamerama.

'MISLILA JE DA ĆE PROĆI…'; Otkrio zašto sudjeluje u testiranju cjepiva: 'Supruga je završila u bolnici. Pet dana kasnije izgubio sam je zauvijek'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako to nekome znači, rado ću se cijepiti pred kamerama'

Dožupan Ratimir Ljubić načelnik je županijskog Stožera te je poručio da će se cijepiti pred kamerama. "Normalno, dapače, ako to nekome znači, vrlo rado. Ako je potrebno, ako će to potaknuti ljude da se cijepe, vrlo rado", odgovorio je Ljubić.

Draženka Vadla, glavna županijska epidemiologinja bila je jasna pa je odgovorila da bi pristala na cijepljenje pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijepit ću se kad po prioritetu dođem na red. I to ne moram učiniti pred kamerom, to mi je predstava koja je sad očito u modi", odgovorio je za ePodravinu župan Darko Koren.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo