ŠUNKICE U BIJEGU? / Prevrnula se prikolica sa svinjicama na A4. Čitateljica: 'Dobro je, žive su'

Image
Foto: Shutterstock

Policija provodi očevid nakon čega će biti poznate sve okolnosti događaja. Domaće životinje također nisu ozlijeđene. Policija je potvrdila da nije došlo do ispadanja životinja iz vozila

20.3.2024.
9:26
Shutterstock
VOYO logo

Na čvoru Sveta Helena na izlazu na autocestu A4 prema Zagrebu prevrnula se prikolica sa svinjama, javila nam je čitateljica. Nije stigla fotografirati jer je policija ubrzavala promet. Čitateljica potvrdila: "Dobro je žive su".

Iz policije su potvrdili za Danas.hr da se dogodila prometna nesreća u 7.51 sati na autocesti A4 u smjeru Zagreba kod čvora Sveta Helena. Prevrnula se prikolica s domaćim životinjama. Nema ozlijeđenih i sa sigurnosnog aspekta sve je u redu. Policija provodi očevid nakon čega će biti poznate sve okolnosti događaja. Domaće životinje također nisu ozlijeđene. Policija je potvrdila da nije došlo do ispadanja životinja iz vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
blagdanska trpeza /

Šunka je kraljica blagdanskog stola: Vlasnici seoskog gospodarstva u Karancu otkrili su nam tajnu za savršenu pripremu

Image
blagdanska trpeza /

Šunka je kraljica blagdanskog stola: Vlasnici seoskog gospodarstva u Karancu otkrili su nam tajnu za savršenu pripremu

HAK: Vozilo je u kvaru na A6 Rijeka-Zagreb kod tunela Tuhobić

Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti, vozilo je u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb nakon izlaza iz tunela Tuhobić u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK),

Zbog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prevrtanja teretnog vozila u mjestu Ivanska (ŽC3084) u Ulici Petra Preradovića vozi se jednim trakom, naizmjence.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak: s autoceste A6 čvor Čavle-ŽC5205-DC3-grad Rijeka; s autoceste A7 čvor Rijeka istok-DC404- grad Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Na GP Bosnom i Hercegovinom Jasenovac (Donja Gradina) teretna vozila čekaju 3 sata na ulazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Problemi s marendom na jugu Hrvatske. 'Moj sin ne jede ništa. Šunka je preloša...'

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo