(Interscope/Universal) / CHRIS CORNELL - Scream

Image

Bivši pjevač Soundgardena i Audioslavea udružio je snage s plesnim čarobnjakom Timbalandom i snimio katastrofu kakva se viđa jednom u 20 godina.

24.5.2009.
17:37
VOYO logo

Suradnja bivšeg pjevača Soundgardena i Audioslavea s plesnim producentom Timbalandom u ideji je zvučala obećavajuće, no konačni proizvod bez ikakve je dvojbe najslabiji album kojeg smo imali prilike čuti ove godine.

Timbaland nije ispunio svoje najave o želji da snimi rock ploču, već je Cornella sasvim približio Justinu Timberlakeu i sličnim MTV besmislicama, opasno mu ugrozivši kredite zarađene u spomenutim bendovima. Mnogo veći majstori od njih dvojice "lomili su zube" pokušavajući spojiti dance i rock'n'roll, no ovakav neuspjeh ipak nismo mogli očekivati. Na "Screamu" nema niti jedne dobre pjesme, nego je od početka do kraja ispunjen bezličnim i promašenim dance-popom kakvog bi se posramile i Pussycat Dolls.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina potencijalna vrijednost ovog albuma krije se u nadi da će Cornell konačno shvatiti kako samostalna karijera nije baš za svakoga i ponovno stati na pozornicu sa Soundgardenom. Inače, njegova će pjesmarica bivšim obožavateljima nastaviti dizati kosu na glavi, a grunge i njegove pokojne prvoborce i dalje tjerati da se okreću u grobu.

Istinska strahota!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo