GLAVNA ZVIJEZDA FESTIVALA / Chris Brown dolazi u Hrvatsku: reper će nastupiti na Fresh Islandu na Zrću!

Chris Brown će nastupiti posljednjeg dana festivala, koji se s njegovim dolaskom podiže na jednu novu razinu

5.5.2016.
10:56
VOYO logo

Chris Brown glavna je zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island Festivala koji se od 12. do 14. srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu.

Vijest da Brown dolazi u Hrvatsku objavili su organizatori na Snapchatu danas, na njegov 27. rođendan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Snapchat

(Fresh Island Festival/Snapchat) 

Prema zahtjevu samog repera, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj.

Brown će nastupiti posljednjeg dana festivala, koji se s njegovim dolaskom podiže na jednu novu razinu te će ovog ljeta sigurno biti jedno od top svjetskih glazbenih događanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reper se proslavio već kao 16-godišnjak, kada je njegov prvi singl zasjeo na prvo mjesto Billboardove ljestvice, a potom i prvi album "Chris Brown". Dosad je objavio sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu, dobitnik je nagrade Grammy i čak 190 drugih glazbenih nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularnost mu nije ugrozila ni afera iz 2009. godine, kada je osuđen zbog nasilja nad svojom tadašnjom djevojkom Rihannom, te je i nakon toga nastavio osvajati vrhove top lista u SAD-u i mnogim drugim zemljama.

Brown je uz Justina Biebera, čiji je koncert najavljen za 9. studenog u Areni Zagreb, nesumnjivo najveća pop zvijezda koja će ove godine nastupiti u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo