Cetinski: Končar laže i želi me prikazati kao kriminalca

'Svi navodi su neistiniti. Gospodin Danko Končar laže.

9.8.2011.
22:36
VOYO logo

Nakon što je PU istarska priopćila kako je Mirko Cetinski u aferi kupoprodaje zemljišta Danka Končara u Istri prisvojio 2,5 milijuna kuna, Cetinski je odlučio i sam reagirati.

''PU istarska je svojim priopćenjem od 08. kolovoza 2011. godine objavila informaciju koja je odjeknula u dnevnom tisku da je protiv mene podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Puli zbog sumnje da sam protuzakonito posredovao u kupnji zemljišta od strane Kermas ulaganja d.o.o., a od prodavatelja primio posredničku proviziju od 2,5 milijuna kuna i time oštetio navedeno trgovačko društvo. Sve mi se ovo događa jer je gospodin Danko Končar krajem mjeseca srpnja 2011.godine podnio kaznenu prijavu protiv mene sa tim tvrdnjama. Svi navodi su neistiniti. Gospodin Danko Končar laže. On mi se tom prijavom želi osvetiti zbog svega što sam o njemu izjavio u medijima. Iza svojih riječi čvrsto stojim i siguran sam da će ih i sudske presude potvrditi'', poručio je Cetinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da se njegova supruga Vinka Cetinski , kao članica uprave Kermas ulaganja d.o.o., usprotivila Končarevim ''dubioznim poslovima i planovima, te ju je on zato odlučio diskreditirati''.

''Izmislio je kako ga je poslovno oštetila pa je, zato što je moćna i utjecajna osoba, pokrenuo protiv nje kazneni postupak i medijski linč'', tvrdi u svom priopćenju Mirko Cetinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako je Končar lagao da su kupili stanove u Americi i Italiji, razvili poslove u Kini, i da imaju milijune na računima u stranim bankama.

''Znakovito je da je kazneni progon protiv mene uslijedio nakon što sam podnio tužbu protiv Danka Končara i Kermas ulaganja d.o.o. zbog prijevare vezane uz kupnju poslovnih udjela u Glasu Istre. Krajnji cilj te prijevare bio je otimanje svega što imam i što sam kroz cijeli radni i životni vijek stekao. Posljednom kaznenom prijavom Končar želi me prikazati kao kriminalca i skrenuti pozornost javnosti sa napisa o njegovim kriminalnim rabotama'', tvrdi Cetinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105080016006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo