EPILOG NOVOG OLUJNOG NEVREMENA / Centar 112 zatrpan pozivima, primili su ih više od 600: U Rijeci ozlijeđena djevojka, a štete su velike

'Imali smo intervenciju vatrogasaca na području Trešnjevke gdje je prilikom pada limene konstrukcije jedna osoba ostala zarobljena između vozila i konstrukcije', kazao je voditelj Županijskog centra 112

21.7.2023.
20:26
VOYO logo

Danas je dio Hrvatske ponovno zahvatilo olujno nevrijeme, ali slabije od onoga u srijedu. Na udaru su bili Istra, Kvarner i središnja Hrvatska. U Zagrebu je Centar 112 u Nehajskoj bio zatrpan pozivima.

U Zagrebu osobu 'zarobila' limena konstrukcija

"Imali smo intervenciju vatrogasaca na području Trešnjevke gdje je prilikom pada limene konstrukcije jedna osoba ostala zarobljena, srećom između vozila i konstrukcije pa je prošla neozlijeđena. U autokampu u Novigradu je prvo bila dojava o ozlijeđeno jednoj osobi, a na kraju je još pet osoba zatražilo pomoć. Imamo u tijeku na području Novigradu traganje i spašavanje na moru", kazao je za RTL Danas Božidar Ćurić, voditelj Županijskog centra 112 Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da su centri zaprimili više od 600 poziva građana vezana za oštećenja uslijed novog nevremena.

U Rijeci djevojku ozlijedilo urušeno stablo

U Rijeci, koja je također bila zahvaćena nevremenom, sve su prometnice bile zatvorene, a jednu djevojku ozlijedilo je stablo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve vatrogasne postrojbe s područja Liburnije i Grada Rijeke su na terenu. Jako je puno štete od stabala koji su pali. Prioriteti su uklanjanje drveća s ulica da bi se uspostavio normalan promet", kazao je za RTL Mladen Šćulac, načelnik Civilne zaštite Primorsko-goranske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo