Boom rebootova / 'Čarobnice' se vraćaju na male ekrane, upitna je glumačka postava

Image
Foto: Twitter

Iako su originalna glumačka postava i svi fanovi oduševljeni najavom kako bi se 'Čarobnice' mogle vratiti, upitno je hoće li u seriji opet biti sestara Halliwell ili će biti nova obitelj

8.8.2016.
10:53
Twitter
VOYO logo
Image
ISKRENA ISPOVIJEST /

Zvijezda 'Beverly Hillsa' proživljava najteže dane: rak joj se proširio, ide na kemoterapije

Image
ISKRENA ISPOVIJEST /

Zvijezda 'Beverly Hillsa' proživljava najteže dane: rak joj se proširio, ide na kemoterapije

Tri vještice koje žive u San Franciscu vjerojatno se vraćaju na male ekrane u duhu
nedavnih rebootova starih serija. Među njima su serije poput "X-Files", "24" i "Gilmore Girls" stoga vijest da bi "Čarobnice" (Charmed) ponovno mogle krenuti nije previše iznenadila koliko je razveselila obožavatelje, jednako kao i originalnu postavu. No, šuškanja su kako u rebootu neće biti originalne postave, a jedan od istaknutih razloga je borba Shannen Doherty s tumorom. 

No, glumice su jasno i glasno dale do znanja što misle o ponovnom snimanju serije. Alyssa Milano u seriji je glumila Phoebe Halliwell, a o rebootu je za Entertainment Tonight rekla: "Čini se kako će se serija dogoditi svake sekunde. U duhu svih ponovnih okupljanja i odličnih pratitelja, čini mi se kako će nas u jednom trenutku okupiti sve zajedno i totalno smo za to!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ta je izjava probudila mnoge uspavane fanove "Čarobnica" pa je morala dodatno objasniti na svom Twitteru: "Ništa još nije potvrđeno... Sa svim serijama koje doživljavaju preporod, čini se kako bi #charmed mogao biti izvrstan izbor jer imamo najvjernije i najbolje fanove ikad. No, dok CBS ne odluči ponovno okupljanje kroz svoj reboot, onda neće biti našeg okupljanja jer CBS polaže sva prava." 

Trenutno oboljela Shannen Doherty još je prije tri godine objavila kako bi se bez razmišljanja pridružila opet svojim sestrama po seriji, ali u filmu "Charmed" jer je mnogo toga na kraju serije ostalo nedorečeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holly Marie Combs samo je potvrdila za Us Weekly kako su cure definitivno za: "Ljudi stalno pričaju o tome. CBS ima sva prava to učiniti." Prošle godine je Rose McGowan kazala za E! kako se istinski nada kako će se ponovno snimati serija.

Jedina negativna strana je što bi CBS mogao inzistirati na tome da se snima serija s novom postavom što znači da nećemo gledati nijednu od sestara čarobnica. Preko tisuće fanova navija za originalnu postavu sa sestrama Halliwell uslijed čega su napravili i Facebook stranicu "Charmed Reunion". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo