Cammeovo oproštajno pismo Radio Taksiju Zagreb

30.9.2011.
12:11
VOYO logo

Završena je trakavica s dodjelom taksi licenci u Zagrebu. Najveći gubitnik je Taksi Cammeo, koji nije dobio niti jednu novu licencu, dok Pavo Zubak, koji je dobio 120 licenci, u velikom stilu dolazi na ulice Zagreba. Tako će se dodatno zaoštriti konkurencija među taksistima.

Snaga i potencijal u drugim gradovima

Iako su iz Gradskog ureda za promet poručili kako Taxi Cammeo nije zadovoljio uvjete, ta tvrtka se odmah nakon objave rezultata za koncesiju obratila javnosti, i to Oproštajnim pismom za Udrugu Radio Taksi Zagreb. U njemu pojašnjavaju kako su oni svoj zahtjev za koncesiju "za dodatnih 80 vozila povukli, jer su prepoznali snagu i potencijal u drugim gradovima Hrvatske". Tako će zasad u Zagrebu ostati na 76 vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tehnički direktor Taxi Cammea navodi da su, i uza sve neprofesionalno ponašanje Radio Taksija Zagreb prema njima te pokušaje da im se našteti, građani Zagreba prepoznali da im je potrebna inovacija u taksi poslovanju.

'Zadnji trzaji Radio Taksija'

"Taxi Cammeo je ponudio kvalitetnu i besprijekornu uslugu, Taxi Cammeo je ponudio kvalitetnu i besprijekornu uslugu, svojim inovacijama natjerao je konkurenciju da razmišlja.svojim inovacijama natjerao je konkurenciju da razmišlja o svakom svom sljedećem potezu. Iako su ovi zadnji trzaji Udruženja Radio Taksi Zagreba, napominjemo kako je Taxi Cammeo dolaskom u svaki grad pokrenuo val noviteta unutar taksi tržišta, te mnogim drugim djelatnostima otvorio novu perspektivu poslovanja. Rijeka, Osijek i Zagreb su se pokazali kao dobar slijed odabira za poslovanje, i tu nećemo stati jer pripremamo inovacije i za druge gradove", poručuje Dražen Medić iz Taxi Cammea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo oproštajno pismo upućeno Udruženju Radio Taksi Zagreba je pohvala zahtjevnom tržištu koje se pokazalo u Zagrebu. I zato svima hvala. Taxi Cammeo ne odustaje od svoje poslovne vizije i dalje će držati na kvaliteti usluge i voditi brigu o dostojanstvu svojih radnika", stoji u oproštajnom pismu.

Što nude Zubak i Eko Taksi?

Podsjetimo, Pavo Zubak kao nova taksi konkurencija na ulice dolazi već sljedećeg tjedna, i to sa 120 vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vlasnici Eko Taksija također dolaze na ulice, i to s 50 hibridnih vozila. Eko Taksi i Zubak vozit će po istoj cijeni – 14 kuna za start i 5,80 kuna po kilometru vožnje. Cijene su iste 24 sata dnevno.

Time je i "starim" taksistima Radio Taksija Zagreb situacija dodatno otežana jer i dalje drže najviše cijene vožnje. No, unatoč svemu, udruženje Radio Taksi Zagreb nedavno je poručilo da Cammeo odbrojava posljednje dane zbog vozila bez dozvola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201109290839006 arti-201109290131006 arti-201107040007006 arti-201106280274006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo