O REZULTATIMA / Čačić: 'Da je Boga Isusa stavio u Zagreb, HDZ nema šanse da dobije pokraj živog Bandića'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Predsjednik reformista istaknuo je da računa na glasove ljevice u drugom krugu izbora.

22.5.2017.
11:31
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

"SDP je katastrofalan, HNS je mrtav, HDZ je dobar", izjavio je predsjednik reformista Radimir Čačić na N1 televizijikoji je ušao u drugi krug izbora za varaždinskog župana u kojem će se boriti s aktualnim županom Predragom Štromarom

Čačić se osvrnuo i na rezultate SDP-a i ljevice: "SDP-u svaka čast za Rijeku, puno bolje od anketa, čestitke Obersnelu i ekipi. Međutim, priča s Osijekom. Vrkić je čovjek koji je bio moj protukandidat za predsjednika HNS-u pa je godinama bio u HDZ-u. Za Vrkića reći to je naš kandidat je bespredmetno. Split će dobiti Kerum. HDZ je napravio najbolji rezultat ikad, ali dobit će Kerum. Zagreb će dobiti vrlo vjerojatno Bandić. SDP-a nema nigdje osim Rijeke, HNS je u Dubrovniku nestao, Varaždin koji je utvrda stranke, međutim nema - gotovo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da vjeruje da će Bandić sigurno uspjeti oformiti koaliciju: "Uopće ne sumnjam da će uspjeti oformiti koaliciju. SDP baš ne, ne veći dio, ali puno toga okolo. I Esih je dobila puno, a to je ipak u velikoj mjeri i Crkva. A ako se itko, voli to su sigurno Bandić i Crkva", rekao je Čačić, dodavši za Prgometa da se žrtvovao u cijeloj priči.

"Da je Boga Isusa stavio u Zagreb, HDZ nema šanse da dobije pokraj živog Bandića", izjavio je Čačić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je istaknuo da računa na glasove ljevice u drugom krugu izbora.

"Svakako ću računati na njih, na glasove HSS-a jer oni su pravi centar, HSU-a svakako, djelomično i HNS-a, a SDP-ovci. Mislim da polako shvaćaju da jedini koji im zabija nož u leđa je HNS. Ono što moj suparnik s druge strane ima je skoro ništa. Imali smo veliku koaliciju, već su svi tamo. Ne vjerujem da može očekivati da će mu HDZ i Hrast dati glasove", istaknuo je Čačić na N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo