Čačić: Od sutra ću imati službenog vozača

Predsjednik HNS-a kazao je kako je nesreća koju je skrivio u Zagrebu beznačajna, ali da je unatoč tome morao obavijestiti javnost jer je to uvjetovano njegovom pozicijom. Požalio se i na stres.

22.12.2011.
14:09
VOYO logo

Radimira Čačića upitali su o prometnoj nesreći koju je skrivio u srijedu navečer.

"Imate moj auto pred Saborom pa ćete vidjeti razmjere. To je bila nezgoda, ogrebao sam tablicu, tako je isto bilo i kod drugog auta koji je stao. Nažalost, očito je da o tome moram, bez obzira što je to tako beznačajno, obavijestiti javnost jer je takva moja pozicija. Da nije, ne bi bilo nikakve potrebe. Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči je da ću od sutra imati jednog vozača kojeg ću morati maltretirati od 7 do 11 navečer, uključujući i subotu i nedjelju, pa će to biti malo jednostavnije'', izjavio je Čačić novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Čačić je u srijedu u Zagreba na križanju Vukovarske i Držićeve ulice imao lakšu prometnu nesreću. Policija nije ni izlazila na mjesto događaja jer se radilo o maloj materijalnoj šteti.

Prije toga Čačić je imao nekoliko sudara, a najteži je bio u siječnju 2010. na autocesti u Mađarskoj, kada je skrivio nesreću u kojoj je poginulo dvoje Mađara. Čačić još uvijek čeka presudu suda u Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo