'Čačić me ščepao za ruku, imam svjedoke za to'

Mirela Holy kazala je novinarima da je premijera Zorana Milanovića izvijestila o pritiscima koji se vrše na nju i da joj je Čačić prijetio.

6.7.2012.
14:30
VOYO logo

Saborska zastupnica SDP-a i bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy potvrdila je novinarima da joj je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić prijetio.

Kako je kazala, Čačić ju je "ščepao za ruku", a za to, ističe, ima i dva svjedoka. No, nijedan od njih nije stao u njezinu obranu, ustvrdila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milanovića sam izvijestila o pritiscima'

Novinarima je kazala i da je premijera Zorana Milanovića izvijestila o pritiscima koji se vrše na nju, i to nakon što je krenula priča da će biti smijenjen njezin pomoćnik jer je bio gost na jednoj tribini na temu Plomina. "Onda sam ga upozorila da pretpostavljam da ga na to navodi gospodin Čačić i upozorila sam ga da je gospodin Čačić prijetio", kazala je.

Josipa JambračaO e-mailovima iz kojih je vidljivo da je Čačić na čelo Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost htio postaviti svoga stranačkog kolegu , kazala je da ih ona nije pustila u javnost, ali je potvrdila njihovu vjerodostojnost onda kada je upitana za njih "jer ne želi lagati ni sebe ni druge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovila je još jednom i kako je, kada je napuštala ministarstvo, rekla da bi pravila igre trebala biti jednaka za sve, no nije htjela komentirati upit novinara kako za gotovo iste postupke vrijede različita mjerila "jer nije objektivna u ovoj priči".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo