'SRDAČAN POZDRAV, OLEG' / Oglasio se Butković! 'Milanoviću, očituj se! Pomagao si sankcioniranim osobama'

Image
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

'Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem. E, sad ja tebe Milanoviću javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja', napisao je Butković

6.4.2024.
18:32
Neva Zganec/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik sabora Oleg Butković odgovorio je predsjedniku Milanoviću nakon što su u javnost procurile poruke Butkovića i bivše državne tajnice Josipe Rimac.

Milanović je cijeli slučaj komentirao iz Knina gdje je sudjelovao na obljetnici utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane (HVO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je moguće da Željko Sabo ide u zatvor, a u porukama Rimac i Butkovića imate takvo pogodovanje. Ona ga moli da zaposli sina svoje prijateljica u privatnoj firmi koja radi s državom. Što mislite, kolike su šanse da ga firma odbije kad ju on nazove?", upitao je predsjednik koji smatra da bi zbog dogovora koji su otkrile poruke, Butković i Pleslić trebali završiti u zatvoru.

Oko svega se oglasio i Butković, objavivši status na Facebooku s naslovom "Milanoviću, očituj se!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"MILANOVIĆU, OČITUJ SE !!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem. E, sad ja tebe Milanoviću javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja:

1. JE LI TRGOVANJE UTJECAJEM AKO PREDSJEDNIK REPUBLIKE, U KONKRETNOM SLUČAJU TI ZORANE MILANOVIĆU, OSOBNO TRAŽI OD DRŽAVNIH I PRIVATNIH BANAKA DA OTVORE RAČUN NJEGOVOM ROĐAKU KOJI JE POD SANKCIJAMA ZBOG POVEZANOSTI S RUSKIM KAPITALOM?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. ŠTO SI DOBIO KAO PROTUČINIDBU ZA TAJ ANGAŽMAN?

Podsjećam te da je pomaganje sankcioniranim osobama i kršenje sankcija kazneno djelo. Kako bi ti rekao Zorane Milanoviću, tjerao si lisicu, a istjerao King Konga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srdačan pozdrav, Oleg", napisao je Butković na svom Facebook profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović objavio video, Butković mu odgovorio: 'Pokušava spasiti kampanju. Mogao je dati ostavku'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo