Buntovni Bernardić za rođendan potrošio 17.000 kuna

Novoizabrani šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić priznao je da je kao mladić probao marihuanu, ali da mu to nije bilo lijepo iskustvo.

6.6.2010.
21:04
VOYO logo

Aleksandar Stanković nekoliko puta je Bernardića priupitao hoće li se kandidirati za mjesto gradonačelnika Zagreba, a odgovor je glasio da će o tome odluku donijeti SDP.

Izbjegao je i izravan odgovor o tome misli li da je Milan Bandić korumpiran krilaticom "neka institucije rade svoj posao". Tvrdi da svoju djevojku nije preko veze zaposlio u Zagrebačkom holdingu, te da joj kao pripravnici veza nije bio Bandić niti bilo tko drugi iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da predsjednik stranke Zoran Milanović nije napravio niti jednu grešku, ali da je se trebao više angažirati oko problema Varšavske.

Također je demantirao medijske napise po kojima je za druge polagao ispite na Prometnom fakultetu. Tvrdi da je samo davao instrukcije srednjoškolcima i studentima jer je morao uzdržavati obitelj, nakon što mu je otac umro a majka oboljela. Rekao je da je to razlog zbog kojega je relativno rano morao početi raditi i da ga je teška situacija u obitelji naučila odgovornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da je kao mladić probao marihuanu, ali da mu to iskustvo nije ostalo u lijepom sijećanju. Na pitanje je li za legalizaciju lakih droga odgovara, konkretnog odgovora nije bilo. Rekao je kako je "droga je zlo koje uništava vrijednosti pojedinca".

Bernardić je priznao da je na rođendansku zabavu u Zagrebačkoj pivovari za svoj 30. rođendan, na kojoj je bilo 200 ljudi, potrošio 17.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveo je kao u imovinskoj kartici ima 30 000 kuna ušteđevine , 100 dionica Adris Grupe, te Ford Focus 1.6 TDI. Stan tek planira kupiti.

U politici će se dokazati i uspjeti jer je, kako je rekao, buntovan, ima ideje i prijedloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201006020078006 arti-201005280567006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo