BURNO U SABORU / Bunjac žestoko napao HDZ u Saboru i poručio: 'Evo ja sam premijer'

'Morate dokazati da imate većinu u parlamentu koju nemate i prestanite govoriti da ćete nešto napraviti'

2.5.2017.
11:15
VOYO logo

Tijekom današnje sjednice Sabora koja je počela raspravom o Mostovu prijedlogu izmjena Zakona o arhivskom gradivu i arhivima, koji se pred zastupnicima nalazi u drugom čitanju, zastupnik HDZ-a Branko Bačić zatražio je u ime 79 zastupnika HDZ-a zatražio Božu Petrova da se očituje o tome kada će na dnevni red staviti točku o njegovom razrješenju s mjesta predsjednika Sabora.

Bačić je poručio kako povjerenje Vladi nije upitno te da će se ono vidjeti kada se predlože tri ministra i predlože izbor novog predjsednika Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupniku HDZ-a replicirao je zastupnik Živog zida Branimir Bunjac koji je rekao Bačiću kako nema većinu. "Vaš premijer je premijer kao i ja. Evo ja sam premijer. Morate dokazati da imate većinu u parlamentu koju nemate i prestanite govoriti da ćete nešto napraviti. Vi uzurpirate vlast.

Danas vladate Republikom Hrvatskom bez potrebne saborske većine i molm Vas da to glasno i jasno kažete", pručio je Bunjac i rekao kak osada ne treba raspravljati o arhivskom gradivu jer hrvatska javnost očekuje da se riješe problemi države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo