BULJ TRAŽI SLANJE VOJSKE NA GRANICU / Migranti provalili u kuću njegovog vijećnika: 'Ormare su okrenuli naopako, sve je ukradeno'

Image

'Migranti provalili u kuću u Glavicam kod mog prijatelja i vijećnika u Gradu Sinju, gdje su devastirali sobu u kojoj je do smrti živjela pripadnica 4. gardijske brigade, heroina Snježana Jurić Šolto', napisao je Bulj na Facebooku

20.12.2021.
8:35
VOYO logo

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj zatražio je slanje vojske na granicu zbog upada ilegalnih migranata u Hrvatsku. Imao je i konkretan povod: u Glavicama kod Sinja migarnti su provalili u kuću njegovog vijećnika Tina Jurića Šolte. O tome se oglasio i na Facebooku.

"Migranti provalili u kuću u Glavicam kod mog prijatelja i vijećnika u Gradu Sinju, gdje su devastirali sobu u kojoj je do smrti živjela pripadnica 4. gardijske brigade, heroina Snježana Jurić Šolto, jedina poginula žena u Domovinskom ratu na prvoj crti u Dalmaciji! Dio obiteljskih kuća u Gornjim Glavicama, na potezu od Gulića do Šolte, u subotu kasno poslijepodne našao se na meti migranata koji su zasigurno ilegalno stigli iz susjedne BiH. Hitno tražim da se na granicu postavi vojska kako bi zaustavili ilegalan ulazak migranata u našu Domovinu", napisao je Bulj na Facebooku uz objavivši i snimku sobe koju su navodno devastirali migranti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odličja u kanalu, zastava na podu'

Na snimici Jurić Šolto opisuje što je zatekao u kući nakon provale.

"Ormare su okrenuli naopako, sve je ukradeno - nakit, uspomene i odličja, koja smo našli u kanalu uz cestu, zastava je na podu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo