GRADONAČELNIK SINJA / Bulj s granice poslao poruku Vladi: 'Ukinite odredbu prema kojoj je Hrvatima iz BiH ograničen ulazak u Hrvatsku'

Bulj tvrdi da ne postoji niti jedan epidemiološki ili drugi razlog da se državljanima BIH onemogućava boravak u Hrvatskoj dulji od 12 sati

4.7.2021.
18:50
VOYO logo

S graničnog prijelaza Kamensko saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj zatražio je od Vlade i Stožera da odmah ukinu mjeru kojom se Hrvatima iz Bosne i Hercegovine onemogućuje slobodan ulazak u Hrvatsku. 

Zajedno s predstavnicima Hrvatske republikanske stranke Bulj tvrdi da ne postoji niti jedan epidemiološki ili drugi razlog da se državljanima BIH onemogućava boravak u Hrvatskoj dulji od 12 sati, osim uz predočenje raznih potvrda. To je, kažu, nelogično i diskriminirajuće pravilo Stožera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"BiH se nalazi na zelenoj listi, svi građani BiH se mogu slobodno kretati, svi osim naših sugrađana koje Ustavom moramo štititi i dati im ista prava kao što imaju naši građani. Ova covid kriza pokazuje kako se Vlada RH i stožer ponašaju, a poglavito u izborno vrijeme kad im trebaju glasovi. Onda je covid uhvaćen, onda kažu, sve smo organizirali, dođite i glasujte za HDZ", poručio je Bulj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo