podržala zdravka marića / Birači okrenuli leđa Bruni Esih: 'Ti si moralna nula! Pokazala si da te se lako može kupiti!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nije prošlo tjedan dana otkako je Esih najavila kako neće dati podršku Mariću, a sada je napravila suprotno i razočarala velik broj svojih potencijalnih birača

4.5.2017.
16:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nezavisna saborska zastupnica i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Bruna Esih u četvrtak je na glasovanju u Saboru dala podršku aktualnom ministru financija Zdravku Mariću i tako navukla bijes birača na sebe, piše Večernji list. 

Nije prošlo tjedan dana otkako je Esih najavila upravo suprotno, a ovim potezom razočarala je velik broj svojih potencijalnih birača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je umorna od oktroiranih vladara", izjavila je tada Esih suptilno najavivši kako neće dati podršku ministru financija i bivšem čovjeku Agrokora. 

Ipak, dogodilo se suprotno, a građani su je 'razapeli' na društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Maske su pale... nije zlato sve što sja', 'Razočarana sam. Moj glas ste izgubili', 'Bruna, ti si upravo potpisala političku propast', 'Izdajice roda svoga', samo su neki od komentara. 

'Curice, pokazala si da si još jedna političarka koja se lako kupi... potrčko mafije te potkupio... da sin od Todorića ostane ministar financija - pa svaka ti čast... ', 'Vjerodostojan glas za podršku gospodarskog kriminala. Samo nam u Zagrebu fali mlađa ženska i malo zgodnija verzija Bandića. Saucha je barem otvoreno pokazao da daje glas onome tko ponudi više', piše između ostalog na Facebooku, prenosi Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo