najdeblje jakne van / Brrr... kako je hladno! Šal, kape, rukavice! Dobro se odjenite: Temperature i do -5

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Temperature će se u unutrašnjosti spustiti i do minus 5 Celzijevih stupnjeva, a neće biti previše toplo ni na Jadranu gdje će od jutra biti i dosta naoblake, moguće i malo kiše

27.11.2023.
7:14
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

I premda meteorolozi u Hrvatskoj ne najavljuju snježno nevrijeme kakvo je u nedjelju pogodilo istočni dio Balkana, te u više područja u Srbiji izazvaobrojne probleme u prometu, opskrbi strujom i komunikacijama, prognoza -hladno, vjetrovito i kišno- moglo bi stvoriti probleme i kod nas.

Temperature će se u unutrašnjosti spustiti i do minus 5 Celzijevih stupnjeva, a neće biti previše toplo ni na Jadranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Jadranu između 5 i 7, a pogotovo će na sjevernom dijelu - od jutra biti i dosta naoblake, moguće i malo kiše.
Od sredine dana sve više oblaka navlačit će se i na središnji dio zemlje, ali kiša se ne očekuje prije večeri ili u noći na utorak. Dnevna temperatura slična ili malo viša nego u nedjelju, a zapuhat će slab jugozapadnjak", prognozirala je RTL-ova meteorologinja Ana Bago Tomac

Državni hidrometeorološki zavod(DHMZ) javlja da je za gotovo cijeli Jadran izdano žuto upozorenje zbog jakog juga i jugozapadnog vjetra, a da seu Gorskoj Hrvatskoj može očekivati susnježica i slab snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video: U Gorskom Kotaru cvjeta i zimski i ljetni turizam. Jurica: 'Čim padne snijeg odmah telefoni zvone non stop"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo