napisao osoban status / Brkić se oglasio na Facebooku prvi put nakon navodne Plenkovićeve zabrane: 'Josip mi je rekao da krenem novim putem'

Image
Foto: Facebook/Milijan Brkić

HDZ-ov zamjenik je objavio fotografiju na kojoj pozira s čovjekom po imenu Josip, a uz nju je napisao i popratni tekst

21.7.2016.
11:50
Facebook/Milijan Brkić
VOYO logo

Nakon što je preuzeo HDZ, Andrej Plenković je navodno rekao članovima da na svojim privatnim stranicama na Facebooku i ostalim društvenim mrežama ne objavljuju političke poruke u ime stranke.

Iako nije spominjao imena, u HDZ-u su navodno rekli kako je to vjerojatno bilo upućeno njegovu zamjeniku Milijanu Brkiću koji je u posljednje vrijeme bio prilično aktivan na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Brkić je sada na ovoj društvenoj mreži objavio prvi status nakon ove navodne Plenkovićeve zabrane. Za razliku od prethodnih u kojima je često govorio u ime HDZ-a,  sada je sa svojim prijateljima podijelio osoban status.

Objavio je fotografiju na kojoj pozira s čovjekom po imenu Josip, a uz nju je napisao i popratni tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam bio u Studencima povodom BLAGDANA sv. Ilije i susreo sam Josipa, koji mi je rekao: "Ne idi 'sigurnim' putevima. Kreni novim putem i ostavi trag u svom životu. Marljivo i vrijedno radi i žrtvuj se za opće dobro uz obnovljeno zajedništvo našeg naroda." Hvala Josipu.", napisao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo