NADAHNUTO OBRAĆANJE / Brkić otkrio prve poteze: 'Vratit ćemo dostojanstvo braniteljima, obitelji i Crkvi'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pod nazivom 'Zajedno na putu za ponosnu i jaku Hrvatsku' Brkić je objavio poruku kojom se obraća hrvatskim građanima, a otkrio je i neke smjernice kojima će se eventualna nova vlada voditi. Tako je glavni tajnik HDZ-a rekao da nova vlada želi vratiti povjerenje svih građana u institucije i politiku te zaštititi i sačuvati Hrvatsku za buduće generacije

23.12.2015.
9:29
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić kasno je sinoć bio prilično nadahnut ponesen dogovorom njegove stranke i Mosta, što je demonstrirao na svom Facebook profilu.

Pod nazivom "Zajedno na putu za ponosnu i jaku Hrvatsku" Brkić je objavio poruku kojom se obraća hrvatskim građanima, a otkrio je i neke smjernice kojima će se eventualna nova vlada voditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je glavni tajnik HDZ-a rekao da nova vlada želi vratiti povjerenje svih građana u institucije i politiku te zaštititi i sačuvati Hrvatsku za buduće generacije. Brkić poručuje i da će vratiti "dostojanstvo i poštovanje hrvatskim braniteljima, hrvatskim obiteljima, našoj Crkvi i našim tradicionalnim vrijednostima, koji su u proteklom periodu bili nemilosrdno napadani i ranjavani".

Kaže i da će Domoljubna koalicija inzistirati da se na odgovorna mjesta imenuju oni koji će na najbolji način služiti ljudima i državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Birat ćemo najsposobnije, najodgovornije i najmoralnije. Zajedno s građanima pratit ćemo njihov rad i ponašanje. Vrijeme bahatosti, neodgovornosti i bezobzirnosti je prošlo. Moramo spasiti našu Domovinu od gospodarske propasti. Moramo zaustaviti iseljavanje naše djece. Moramo ukloniti bodljikavu žicu s naših zapadnih granica, a kojom nas je prethodna vlast svojom politikom ogradila", poručuje Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo