BRKIĆ: / Mesić je pjevao ustaške pjesme, Pilsel bacao molotovljeve koktele

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Lukunić

"Potraga za tragovima 'ustaštva' poprimila je razmjere histerije.

10.2.2016.
23:46
PIXSELL, Zeljko Lukunić
VOYO logo

Nakon što je tjednik Novosti objavio fotografiju ministraZlatka Hasanbegovića s ustaškom kapom na glavi, HDZ-ovac Milijan Brkić najprije se zapitao što su to Novostii i čije su.

Image
TOČKA NA U: /

Tjednik Novosti objavio sramotnu fotografiju ministra Hasanbegovića

Image
TOČKA NA U: /

Tjednik Novosti objavio sramotnu fotografiju ministra Hasanbegovića

"Ja sam vidio razno razne tipove s kokardama. Naš je stav jasan, mi smo protiv svih totalitarizama i nacizma i fašizma i komunizma. To nas više ne zanima, prestanimo se time baviti prošlošći. Temelj hrvatske države je Domovinski rat, branitelji i počnimo se baviti budućnošću da mladi prestanu iseljavati iz Hrvatske", rekao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkić i na Facebooku je komentirao situaciju s ministrom Hasanbegovićem.

Potraga za tragovima "ustaštva" poprimila je razmjere histerije. Posebni odredi aktivista, poput nekadašnje OZNA-e tragaju za "ustašama", "fašistima", "nacistima" i sličnima kako bi opravdali smisao svoga postojanja. Bez "fašista" nema potrebe ni za "antifašistima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesić pjevao ustaške pjesme

Naročito istaknuta meta je ministar kulture dr.sc. Zlatko Hasanbegović. Posebno obučene i opremljene "trojke" kopaju po starim novinama ne bi li pronašli nešto čime bi ga kompromitirali. A sve zato da bi se sačuvale privilegije i održalo na proračunu.

Nekadašnji četnik Vučić

Britanski princ Harry slikao se s kukastim križem. Mitropolit Porfirije pjevao je četničke, a Stipe Mesić ustaške pjesme. Tvrdio je da smo "dva puta pobijedili" i opet je postao doživotni počasni predsjednik "antifašista" ili tako nešto. Drago Pilsel je kao mladić bacao molotovljeve koktele na sinagoge, a sada je ljevičarska "građanska" ikona. Tomislav Nikolić četnički je vojvoda i predsjednik Srbije, a nekadašnji četnik Aleksandar Vučić je premijer. I gle čuda, od svega je problem ministar Hasanbegović koji se 1993. tijekom rata kao mladić slikao s kapom pripadnika HOS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prestanimo kontaminirati građane mržnjom"

Mi smo kao demokratska Stranka izrekli jasan stav protiv svih totalitarizama, i nacizma i fašizma i komunizma i svih totalitarnih ideologija. Prestanimo se već jednom baviti prošlošću, prestanimo više kontaminirati hrvatsku javnost i građane mržnjom i prizivanjem zla.

Temelj hrvatske države je Domovinski rat i hrvatski branitelji. Prestanimo kopati po nacionalnim ranama i okrenimo se budućnosti. Idemo razgovarati o tome što moramo napraviti da bi Hrvatska sutra bila uređena država i da nam djeca ne bi selila iz naše prekrasne zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, u smiraj današnjeg dana - blagdana pepelnice, što nama katolicima označava početak korizmenog razdoblja, mogu reći kako nas samo vjera u Boga i u bolje sutra može voditi u nešto novo i razumnije, jer "I NAŠ USKRS JEDNOM MORA SVANUTI".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasanbegović zgrožen fotografijom: To je podla montaža, ja sam bio u sredini

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo