HDZ-OV KANDIDAT ZA MINISTRA / Brkić još nije razgovarao s premijerom: 'Je li mi to čudno? Puno toga je čudno...'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Kandidat HDZ-a za mjesto ministra branitelja Milijan Brkić izjavio je danas da još uvijek nije razgovarao s premijerom Tihomirom Oreškovićem o eventualnom preuzimanju Ministarstva branitelja, a otkrio je i datum unutarstranačkih izbora u HDZ-u

8.3.2016.
14:21
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat HDZ-a za mjesto ministra branitelja Milijan Brkić izjavio je danas da još uvijek nije razgovarao s premijerom Tihomirom Oreškovićem o eventualnom preuzimanju Ministarstva branitelja, a otkrio je i datum unutarstranačkih izbora u HDZ-u.

"Ne znam je li raspisan natječaj za ministra branitelja. To pitajte predsjednika Vlade. Na razgovor me još uvijek nije pozvao, ali poziv očekujem i odazvat ću se", rekao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li mu čudno što još uvijek nije pozvan u Banske dvore, Brkić kaže:

"Puno je toga čudno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni tajnik HDZ-a kaže da će se prvi krug unutarstranačkih izbora održati 17. travnja, dok će eventualni drugi krug biti tjedan dana poslije. Također, poručuje da je za kandidaturu potrebno skupiti 5000 potpisa.

Brkić je imao i poruku za predsjednika SNV-a Milorada Pupovca koji je rekao da je u našem društvu došlo do porasta govora mržnje i fenomena nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam puno prijatelja Srba koji vole hrvatsku domovinu. Ja nikoga ne mrzim, a ne znam otkud njemu taj termin. Možda se on osjeća ugroženim. Koliko ja znam, nitko nikome ne prijeti. Postoje tijela koja to trebaju utvrditi. Ne treba paranojom kontaminirati Hrvatsku", poručuje Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo