BRKIĆ HDZ-ovce POZVAO NA ZAJEDNIŠTVO, PA DOBIO EKSPRESAN ODGOVOR: / 'Riješite se Karamarka!'

Image
10.6.2016.
15:05
VOYO logo

Karamarkov zamjenik Milijan Brkić, koji je postavio pitanje njegova povlačenja odmah po pozivu premijera Oreškovića, u četvrtak se oglasio na svom Facebook profilu pozivajući birače na zajedništvo, jedinstvo i podršku stranci. No, u svom postu ponovno je na određen način prozvao i prvog čovjeka HDZ-a.

Žestoka rasprava nakon objave

"Vrijeme je da se svi oni koji odlučuju o budućnosti naše Hrvatske i našeg naroda prestanu brinuti o sebi samima, svom rejtingu, svom osobnom statusu, svojim foteljama i neka počnu već jednom odgovorno raditi u interesu našeg naroda i jedine nam Hrvatske", napisao je, među ostalim, Brkić nakon čega je ispod objave uslijedila žestoka rasprava simpatizera stranke. Većina njih navijala je da Karamarko ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VLADIMIR ŠEKS: /

'HDZ mora povući prijedlog za opoziv premijera! A ova kriza može završiti samo na dva načina...'

Image
VLADIMIR ŠEKS: /

'HDZ mora povući prijedlog za opoziv premijera! A ova kriza može završiti samo na dva načina...'

"G. Brkiću, cijenim Vas i kao političara i čovjeka. Ali kako ovaj HDZ može za potpise moliti Pupovca, Radina, Prgometa? Opet se rade neki ustupci nekima koji mrze hrvatsko ime, a kamoli Hrvatsku. Predviđam da će i nova Vlada trajati kratko jer ljudi koji će Vam danas dati povjerenje, sutra će Vam ponovno zabiti nož u leđa. Ne mogu vjerovati da HDZ opet teži sporazumaštvu. A sve samo kako bi se spasio jedan čovjek koji to ne zaslužuje. Neka Vam je sa srećom", dodao je T.S.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako si ovo napisao samo da vidiš kako diše hrvatski puk onda si dobro napravio, ali...'

"Ako si ovo napisao samo da vidiš kako diše hrvatski puk onda si dobro napravio, ali ako misliš da on to podržava onda se varaš. Dosta je ljudima i Pupovaca i Čaćiča i Prgometa koji bi svoju guzicu dali da budu na vlasti i ostalih interesnih skupina...", napisao je Z.M.

"Gospodine Brkiću , zašto ne izvedete Karamarka na ulicu među ljude da mu oni sami objasne koliku je štetu napravio i stranci i samim biračima, on vidi jedino svoju fotelju a boli ga ona stvar za mišljenje članova stranke , neka odstupi i idemo dalje...", još jedan je od postova dok drugi kaže: "Gospodine Brkiću, riješite se u stranci ljigavaca kako u državi tako i po selima pa ćemo vidjeti tko nas može pobijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo