IZLAZE NA IZBORE / Branitelji uvjereni da će imati svog zastupnika u Saboru: 'Suradnju nam nude svi osim SDP-a i HNS-a'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Već se neko vrijeme nagađa kako će hrvatski branitelji izaći na parlamentarne izbore, a Klemm otkriva da su im prišle sve jače hrvatske stranke, osim SDP-a i HNS-a. 'Te dvije stranke nikad nisu ni podržavale branitelje kada smo tražili njihovu podršku da se riješe neke stvari', kaže Klemm

15.9.2015.
8:48
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

"Hrvatski branitelji sigurno će imati svog zastupnika u idućem sazivu Hrvatskog sabora", izjavio je samouvjereno jedan od vođa prosvjednika iz Savske 66 JosipKlemm za tportal.

Već se neko vrijeme nagađa kako će hrvatski branitelji izaći na parlamentarne izbore, a Klemm otkriva da su im prišle sve jače hrvatske stranke, osim SDP-a i HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te dvije stranke nikad nisu ni podržavale branitelje kada smo tražili njihovu podršku da se riješe neke stvari", rekao je Klemm u razgovoru za tportal.

Klemm, međutim, nije želio reći kojoj opciji su branitelji skloniji, kaže tek da su im u pregovorima najvažnije teme vezane uz Domovinski rat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju ime zastupnika koji bi trebao ići u Sabor, Klemm poručuje da to neće biti on.

"Glogoški, Klemm ili netko treći? Nebitno! Imat ćemo svoje predstavnike branitelja koji će se boriti za vrijednosti Domovinskog rata i ostalo", poručuje Klemm u razgovoru za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo