KALMETA OBJASNIO POTEZ: / 'To je moja životna odluka, želim živjeti i raditi u Zadru'

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Božidar Kalmeta tvrdi kako se više ne vidi u Saboru i da je njegova budućnost usmjerena na Zadar. Stoga je, kaže, donio svoju životnu odluku - da odustane od kandidature na izbornoj listi HDZ-a.

9.8.2016.
20:11
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

"Ja sebe jednostavno ne vidim nakon ovih parlamentarnih izbora kao zastupnika u Saboru. I već ako sebe ne vidim kao zastupnika, onda neka netko drugi popuni to mjesto koje bih ja inače zauizmao. Neko novo lice HDZ-a, netko novi tko želi raditi u Saboru. A dodao bih tome još i činjenicu da sam ja puno puta bio bitan u Saboru, a posljednja dva puta sam zamrznuo mandat jer jednostavno nisam mogao raditi dva posla. I mislim da se ne mogu ta dva posla istovremeno raditi jednako kvalitetno. Tako da onda u konačnici Zadar nije imao zasupnika. Tako da, to je jedna životna odluka jer želim živjeti i raditi u Zadru", riječi su kojima je za RTLBožidar Kalmeta obrazložio, kako je rekao, svoju osobnu odluku.

Bandiću odlučno: "Ne"

Kalmeta tvrdi kako bi i sada dobio brdo preferencijalnih glasova te dobio izbore na koje izlazi već 25 godina. Na pitanje kako je njegovu odluku komentirao Andrej Plenković odgovara kako ga je razumio te ga pozvao da i dalje zajedno jačaju stranku. Neovisno o svojoj odluci, ističe Kalmeta, bit će aktivan u kampanji i pomoći u dobivanju izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'RAZUMIJEM I CIJENIM NJEGOVU ODLUKU': /

Plenković o Kalmetinom odustajanju

Image
'RAZUMIJEM I CIJENIM NJEGOVU ODLUKU': /

Plenković o Kalmetinom odustajanju

Na pitanje je li ga zvao Milan Bandić i hoće li se pojaviti na njegovoj listi, Kalmeta je odgovorio: "Ne, nije me zvao. Da me pozove, zahvalio bih mu se. Ja sam bio samo u jednoj stranci, i to je HDZ. Član sam te stranke od '89. godine i u njoj ću ostati. Dakle, nikakve druge opcije za mene ne dolaze u obzir."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo