'ŽELIMO BITI KVALITETNI' / Bozanić u Čučerju poručio vladajućima da 'požure' obnovu, a ministar Horvat tvrdi: 'To nisu bile kritike'

Image
Foto: Igor Soban / Pixsell

'Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno', kazao je Bozanić na božićnoj misi na kojoj je, među ostalima, bio i ministar Horvat

27.12.2021.
14:01
Igor Soban / Pixsell
VOYO logo

Nadbiskup zagrebački, kardinal Josip Bozanić služeći euharistijsko slavlje u zagrebačkom Čučerju na Božić podsjetio je na nužnost što hitnije obnove i pozvao odgovorne "da požure" . Čučerje je, podsjetimo, teško stradala u zagrebačkom potresu u ožujku 2020. godine.

"Nemojmo usporavati zbog bespotrebne administracije, zbog administracije koja samo postavlja kočnice. Požurimo. Potrebno je zajedništvo koje traži obnova, zajedništvo i brzina. Požurimo svi zajedno da ne bi bilo sutra kasno", kazao je Bozanić na božićnoj misi na kojoj je, među ostalima, bio i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Horvat u ponedjeljak je s premijerom Andrejom Plenkovićem bio u posjetu Varaždinu te je poručio da se ne radi o "kritikama s oltara".

“Pitali su me jučer jesmo li čuli kritike s oltara u Čučerju. To nisu kritike. Ja kad čujem kritiku 'požurite i budite brži' odgovaram 'želimo biti kvalitetni'", poručio je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo