USKORO U PROGRAMU / Bosanski humor stiže na RTL Televiziju!

Idemo u Sarajevo, na snimanje naše nove serije "Kriza"! Bosanski humor, naime, uskoro dolazi u program RTL-a, a projekt se može pohvaliti i zvučnim imenima - uz Enisa Bešlagića, tu je popularni Nikola Kojo, jedan od najpoznatijih ex-Yu glumaca koji se i sam oduševio pročitavši urnebesni scenarij.

26.5.2013.
18:27
VOYO logo

Nadolazeća jesen u programu RTL-a bit će u znaku punokrvnog bosanskog humora, a sve zahvaljujući seriji "Kriza", koja se ovih dana snima u Sarajevu. U središtu priče su braća Aleš i Miron, a utjelovljuju ih prave balkanske zvijezde - NikolaKojo i EnisBešlagić.

"Što se tiče našeg odnosa dva brata, mislim da je to klasični odnos, stariji brat koji je sve posložio, mlađi koji sve razvaljuje", kaže Enis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista se skupila jedna jako dobra ekipa ljudi, od glumaca, redatelja, pisca teksta, ja bar tako doživljavam. Ekipa je fantastična!", govori, pak, Nikola.

Fantastična ekipa samo je šlag na torti projekta za kojeg je scenarij napisao FeđaIsović, zaslužan za brojne bosanske TV hitove. Njegove tekstove nazivaju malim remek djelima, ali Feđa kaže da je za dobar televizijski humor, osim dosjetki na papiru, potrebna i kemija pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao svaka prava humoristična serija, i "Kriza" ima glazbeni segment, njihovi glazbeni talenti. Iako izgleda kao obična garaža, ovo je u seriji Kriza mjesto na kojem glumci postaju glazbenici, netko više, a netko manje uspješno.

Enisu i Nikoli ovo je prvi zajednički projekt, ali sudeći po atmosferi na setu, rade kao pravi uhodani dvojac. Mlađi u ekipi čak priznaje da je ovom suradnjom ostvario snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve vam je jasno - usred svjetske krize ova se serija bavi krizom srednjih godina, vječnim fenomenom koji će baš u našem programu poprimiti jednu sasvim novu dimenziju. Nemojte reći da vas nismo upozorili!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo