nastavak ulaganja / Bonus na plaće: Uprava Peveca najavila da će radnicima isplatiti božićnice od 1.500 kuna

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Iz Peveca napominju kako je to nastavak ulaganja u zaposlenike kao što su nedavno najavili

28.11.2018.
16:25
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Uprava tvrtke Pevec izvijestila je u srijedu da će radnicima isplatiti božićnicu od 1.500 kuna i 400 kuna po djetetu do 15. godine.

"Dobri financijski rezultati, uz povećanje neoporezivog dijela za božićnice, regrese i nagrade odlukom Vlade, omogućili su nam da ove godine napravimo još jedan pozitivan korak - isplatu božićnice za sve naše djelatnike u povećanom iznosu. To znači da s plaćom za studeni naši zaposlenici mogu očekivati i božićnicu u visini od 1.500 kuna, što je 500 kuna više nego do sada", izjavio je predsjednik uprave Jurica Lovrinčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Peveca napominju kako je to nastavak ulaganja u zaposlenike kao što su nedavno najavili. Podsjetili su i kako će povećati minimalnu plaću zaposlenika u 2019. godini za 1.000 kuna.

Prema podacima koje je objavila Hrvatska udruga poslodavaca na temelju ankete u kojoj je sudjelovalo 200 poduzeća, gotovo tri četvrtine poslodavaca isplatit će povećane prigodne nagrade omogućene novim pravilnikom o neoporezivim primitcima koji bi trebao stupiti na snagu 1. prosinca i kojim se ti primitci povećavaju s 2.500 na 7.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo