Bog mi je zaštitnik, ja sam 'topovsko meso'

Vlasnik Medikola tvrdi kako je posao s PET/CT-om dobio transparentno. Javio se na natječaj i nitko mu od političara nije pomogao.

5.4.2011.
10:01
VOYO logo

Na pitanje tko mu je bio politički zaštitnik pri dobivanju posla s PET/CT uređajima, vlasnik Medikola Ivan Rajković za Novu TV u ponedjeljak je izjavio: "Dragi Bog. Nitko mi nije pogodovao iz bivše administracije. Nema te osobe koja bi mogla uprti prstom na mene i reći – ja sam ti pogodovao."

Rajković je ujedno kazao kako je cijela afera izbila jer on smeta Andriji Hebrangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stoji jedan mrzovoljan čovjek koji ne govori istinu. Tako je on sam za sebe izgovorio. Njega optužujem da mi nije dao dozvolu za rad. Pitajte ga zašto mi nije dao dozvolu za rad", kazao je vlasnik Medikola ističući kako je on "topovsko meso" u obračunu između bivšeg i sadašnjeg ministra zdravstva.

Istovremeno ističe kako Darku Milinoviću skida kapu, te dodaje da ga uopće ne zanima tko će od HDZ-ovog dvojca "preživjeti" aferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hebrang se povlači

Da to ipak neće biti Hebrang, potvrđuje njegov iznenadni odlazak iz politike. Iako on sam tvrdi da rata između njega i Milinovića nema, te da je razlog odlaska njegov poraz na predsjedničkim izborima, zanimljivo je kako se to pitanje poteže tek godinu dana nakon izbora, a da Hebrang odlazi baš usred priče o Medikolu koja je povezana i s djelokrugom zdravstva u kojem se i sam nalazi.

Vezani članci:

arti-201104040039006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo