promocija dvd-a / Boban Rajovic: 'Splitska Arena bila je prekretnica u mojoj karijeri'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Popularni Crnogorac Boban Rajović istaknuo je kako je splitska Arena bila prekretnica u njegovoj karijeri

17.11.2016.
16:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon senzacionalnog koncerta proljetos u splitskoj Spaladium Areni pjevač Boban Rajović sinoć je ponovno posjetio Split i promovirao koncertni film i DVD s tog koncerta.

Na večeri i druženju u uskom krugu suradnika, prijatelja i novinara popularni Crnogorac istaknuo je kako je splitska Arena bila prekretnica u njegovoj karijeri jer je upravo nakog tog koncerta postao jedan od najtraženijih zabavljača u klubovima diljem Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju moju priču, kako sam od taksista u Danskoj iz inata postao pjevač i danas ne mogu zamisliti da radim bilo što drugo. I upravo je ovaj film slikovita priča o mom dosadašnjem putu. Sve što imam u životu mogu zahvaliti jedino mojoj vjernoj publici. Zato ću pjevati dok sam živ i dok me budu željeli", kazao je emotivno dirnut pjevač podržan velikim pljeskom svojih gostiju. 

Na zabavi nakon promocije pridružili su mu se i gosti iz Mostara: grupa Sinergija koja mu je i gostovala na koncertu u Areni; a tom prilikom su otkrili kako tek iduće ljeto Boban planira nove velike senzacije - open air koncerte u Mostaru, Sarajevu i Podgorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo