TKO JE OTPILIO SPIELBERGA? / Bizaran detalj iz karijere legendarnog redatelja

Image

Steven Spielberg jedan je od najuspješnijih redatelja u povijesti filma, čije skoro svako ostvarenje odmah po izlasku postaje klasik. Stoga zaista zvuči nevjerojatno da postoji netko tko je njegov poziv na suradnju glatko odbio.

18.6.2012.
9:03
VOYO logo

Naime, nakon 20 godina otkriveno je kako se autor kultnih filmova poput "Jurski park", "E.T." i "Schindlerove liste" toliko oduševio legendarnom SF serijom "Twin Peaks" da je više od svega želio režirati jednu epizodu iste.

Dapače, bio je spreman i prilagoditi svoj uobičajeni honorar, no tvorac serije, najveći holivudski "opičenjak" David Lynch za to nije želio ni čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon prve sezone događale su se svakakve ludosti. Jedna od najvećih svakako je naše druženje sa Spielbergom tijekom kojeg nam je otkrio kako bi vrlo rado režirao prvu epizodu druge sezone. Međutim, Davidu nije padalo na pamet dopustiti mu tako nešto", otkrio je producent serije Harley Payton.

Podsjetimo, jedna od najpopularnijih serija u zadnjih 20 godina pratila je misteriozno ubojstvo mlade Laure Palmer iza kojeg, ubrzo postaje jasno, stoje izvanzemaljske sile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo