oštar na riječima / Bivši predsjednik tvrdi: 'Milanović je grobar SDP-a i ljevice, iza sebe je ostavio pustoš, no nije lopov'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Njega nikad nisam vidio kao lopova, iznenadilo bi me kad bi se ustanovilo da je on krao u Vladi, rekao je Josipović o Milanoviću

14.2.2017.
10:13
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović na N1 televiziji dao je intervju u kojem se dotaknuo lokalnih izbora i hrvatske politike u cjelosti, a najviše upadljivi bili su njegovi komentari o bivšem premijeru Zoranu Milanoviću.

"Milanović je grobar SDP-a i ljevice, iza sebe je ostavio pustoš. On je meni i prigovorio što sam otišao iz SDP-a. Ja se u SDP nisam vratio radi njega i politike kakvu je vodio, smatrao sam da je poštenije reći da ta politika ne valja, da je ne mogu podržati, nego da se vratim i kimam glavom", rekao je Josipović za Milanovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije neobično u jednoj stranci imati frakcije koje se međusobno bore. Mislim da si izabrali predsjednika koji može voditi stranku, i učiniti je jakom, ne u periodu od danas do sutra, nego u nekom konkretnijem vremenskom razdoblju", prokomentirao je Josipović činjenicu da dio članstva priziva Milanovića.

Komentirao je i slučaj afere povezane s Tomislavom Sauchom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njega nikad nisam vidio kao lopova, iznenadilo bi me kad bi se ustanovilo da je on krao u Vladi", kaže Josipović.

Bivši predsjednik komentirao je i Plenkovićeve izjave kako može pronaći alternativnu MOST-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je lukava politika i jača poziciju u odnosu na partnere. Bit će sigurno tenzija između Mosta i HDZ-a, oni pretendiraju i na isto biračko tijelo, ali bez obzira za sve, koalicija će ostati čitava", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo