BIVŠI MINISTAR LALOVAC OPTUŽEN ZA OBITELJSKO NASILJE: / 'Do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javnog djelovanja'

Image

Tončika Anastasia, bivša supruga nekadašnjeg ministra financija Borisa Lalovca, iznijela je u emisiji Osječke televizije ozbiljne optužbe na račun bivšeg supruga.

12.1.2017.
9:44
VOYO logo

Boris Lalovac je poručio da nije obiteljski nasilnik te da će istinu morati dokazati sudskim putem.

"Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javnog djelovanja. Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem", rekao je Lalovac za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tončika Anastasia tvrdi da je supruga prijavila policiji nekoliko dana nakon održavanja parlamentarih izbora jer, kako kaže, nije željela utjecati na ishod samih izbora. O svemu je, rekla je u emisiji, obavijestila i tadašnji vrh SDP-a: Zorana Milanovića, Milanku Opačić i Igora Dragovana. Igor Dragovan, koji je tada bio glavni tajnik SDP-a, u telefonskom je razgovoru rekao da osobno nikada nije komunicirao s gospođom Lalovac.

Iz Ureda za odnose s javnošću SDP-a prvotno je poslano priopćenje da će Boris Lalovac dati izjavu za medije u Splitu, danas u 10 i 30 sati u prostorijama stranke. No presicu su otkazali prema savjetu odvjetnika radi zaštite malodobnog djeteta te u prijepodnevnim satima objavili priopćenje bivšeg ministra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", stoji u današnjem priopćenju Borisa Lalovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo