MOŽE SE ŽALITI / Bivšem suprugu rekla da je 'svinja debela'. Mora platiti 929 eura kazne

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Prema presudi, lani je u svibnju "ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)

28.2.2023.
13:33
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Sud je 39-godišnjakinju proglasio krivom i osudio je zbog psihičkog nasilja prema bivšem suprugu u prisutnosti malodobnog djeteta, piše Danica.

Prema presudi, lani je u svibnju "ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeđala ga je riječima "lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te". To je kod njega, prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost, zaključila je prekršajna sutkinja.

Priznala je da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta. No, ključna svjedokinja bila je nova djevojka muža koja je sve prepričala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršajno je prijavljen i muškarac jer je navodno tog dana rekao "Ne smiješ doći u ulicu, šta tu radiš, glupa si, maloumna si". Sutkinja ga je oslobodila jer su i muž i njegova djevojka to opovrgnuli.

Sanja, prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne (7000 kuna). Na presudu se još može žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo