Predsjednik uprave Konzuma / 'Bit će otpuštanja radnika, zatvorit će se između 80 i 100 Konzumovih trgovina'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Zatvorit ćemo određeni broj prodavaonica, ali ljude ćemo zbrinuti sukladno zakonu. Zatvorit ćemo od 80 do 100 prodavaonica', poručio je direktor Konzuma

21.6.2017.
13:45
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik uprave Konzuma Slavko Ledić najavio je kako se planira zatvaranje 80 do 100 trgovina, a u planu je i otpuštanje radnika. Kaže da će zatvarati neke dućane koji nisu isplativi, a da to rade i inače.

Ledić je to novinarima izjavio nakon što je s Antom Ramljakom, izvanrednim povjerenikom za Agrokor obišao novootvorenu trgovinu Konzuma na Supetru na Braču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako dodaje da će većina ljudi biti preraspoređena jer njima u sustavu nedostaje 300-tinjak ljudi.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

(Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake godine smo neke prodavaonice smo obzirom na strukturu stanovništva zatvarali. Ove godine ćemo to intenzivno raditi jer nam je u fokusu profitabilnost prodavaonica. Zatvorit ćemo određeni broj prodavaonica, ali ljude ćemo zbrinuti sukladno zakonu. Zatvorit ćemo od 80 do 100 prodavaonica", dodao je Ledić.

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak izjavio je da Rusi sami moraju odlučiti kako će dalje i da se sastanak održao upravo zato. Poručio je kako on nikoga ne gura iz igre te da ima još zainteresiranih banaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako je kredit sjeo i da još nije potrošen te kako njegov odlazak u Sarajevo nema veze s pljenidbom Todorićeve imovine. Navodno ima i zainteresiranih za jahte i ostalu imovinu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo