'Bio sam u kontaktu s Kosor, uskoro ćemo se naći'

9.9.2011.
16:38
VOYO logo

Nakon što je rekao da je bio u kontaktu s premijerkom Jadrankom Kosor putem SMS poruka, predsjednik Ivo Josipović je poručio da je pozvao Kosor da se danas sastanu, ali da ona nije mogla zbog obaveza.

''Premijerka i ja kontaktirali smo i uskoro ćemo se sastati, ali to sigurno neće biti danas'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka Jadranka Kosor danas je u Vukovaru na upit novinara o terminu sastanka s Josipovićem, rekla da poslala dva, tri pisma kako bi započeli razgovore oko imenovanja veleposlanika po zakonskoj proceduri.

Predsjednik Josipović sudjelovao je na otvaranju 19. međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu pokraj Bjelovara. Primjetan je bio i izostanak HDZ-ovih čelnika, uključujući i dožupana i dogradonačelnika Bjelovara, a na pitanje nije li čudno da se na otvaranju ovako velikog sajma nije pojavio resorni ministar Petar Čobanković, Josipović je kratko komentirao da je to ministrova osobna stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da je Čobanković svoj dolazak na otvaranje sajma otkazao u zadnji tren. Nakon nepojavljivanja HDZ-ovih predstavnika na sajmu počele su špekulacije kako su se na 'bojkot' odlučili zbog velikog broja oporbenjaka koji su nazočili otvaranju.

Vezani članak:

arti-201109070955006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo