'Bilo je vrijeme da se ova desna bulumenta porazi'

Saborski zastupnik i predsjednički kandidat Damir Kajin izborne rezultate dočekuje u izbornom stožeru Ive Josipovića, te ih doživljava vrlo osobno. Smiješak mu ne silazi s lica.

10.1.2010.
21:59
VOYO logo

Damir Kajin je izjavio kako je već u 13 sati, kad je otišao na svoje biračko mjesto, novinarima izjavio kako će ako Ivo Josipović u njegovom gradu Buzetu osvoji manje od 80 posto glasova to doživjeti kao osobni poraz.

"Ako bi dobio manje od 70 posto glasova u cijeloj Istri, ja bih bio suodgovoran", komentirao je Kajin za net.hr, koji, kao i većina SDP-ovaca, smatra da je ovaj rezultat proizašao, između ostalog, i iz prljave kampanje koju je vodio Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je vrijeme da se cijela ova desna bulumenta porazi, jer ovo što je radio Bandić, koji je pokušao ponovno ideološki rascijepiti Hrvatsku okruživši se ljudima kojima je mjesto u Remetincu ili Haagu, pokazuje da je ljudima dosta", poručio je Kajin.

''Bandić je posljednjih dana porušio sve dobre stvari koje je davala socijaldemokracija jer mu se ne može poreći da je uz Račana i ostale gradio stranku'', zaključio je Kajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kregar: Gdje su nestali novci?

Izgledni poraz Milana Bandića komentirao je i Josip Kregar:

''Bandić će se morati dugo oporavljati. Ja dobro znam kako je to kad te porazi organizirana stranka i moćni mediji, ali još će se duže oporavljati njegovi birači koji su u tolikom broju glasali za njega", rekao je Kregar za net.hr i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I još jedno pitanje: gdje su nestali novci?"

Prethodni članak:

arti-201001100257006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo