VIDEO: ZAISKRILO NA JAKUŠEVCU / Bijesni mještani okružili Tomaševića: 'Podnesi ostavku, nemoj se skrivati; Dobit ćete kaznene prijave!'

Mještani nisu mogli sakriti svoje negodovanje, a jedan od njih je i povisio glas: 'Sad se skrivaš. Kad si došao na Jakuševac u dvije i pol godine? Ne usudiš se doći, nemaš hrabrosti!'

4.12.2023.
12:09
VOYO logo

Na Jakuševcu je zaiskrilo između gradonačelnika Tomislava Tomaševića i okupljenih mještana koji nisu mogli sakriti svoje negodovanje, a jedan od njih je i povisio glas. Gradonačelnika su okružili mještani, a nakon nekog vremena i krenuli za njim. Vikali su mu "ostavka", javlja Danas.hr.

"Vičem, da. I vi biste vikali da živite 300 metara odavde. Kompletno svi morate podnijeti ostavku. Prvi, drugi i treći, kaznene prijave ćete dobiti", poručio je jedan od prosvjednika upirući prstom u Tomaševića i njegove suradnike. Za to vrijeme Tomašević je pokušao saslušati gospođu koja mu se obraćala. Tada su ga okružili drugi mještani i novinari. Nakon nekog vremena Tomašević se počeo udaljavati, a mještani su krenuli za njim i vikali "ostavka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević odbrusio Jakuševčanima

"Podnesi ostavku, nemoj se skrivati sada. Zašto ne želiš razgovarati? Stani da razgovaramo", poručio mu je isti čovjek koji je najavio i kaznene prijave. Tomašević mu je onda odbrusio da s njim razgovara cijelo vrijeme. Muškarac je rekao da to nije istina i da je gradonačelniku slao puno poruka i nudio pomoć. "Blokirao si me", rekao je, na što se Tomašević okrenuo i nastavio svoji putem. "Sad se skrivaš. Kad si došao na Jakuševac u dvije i pol godine? Ne usudiš se doći, nemaš hrabrosti", vikao je za njim.

POGLEDAJTE VIDEO: Ogorčeni mještani krenuli za Tomaševićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u novom odronu smeća na Jakuševcu jutros stradalo je troje ljudi. Očevid je u tijeku. Podsjetimo, i 11. studenoga se na zagrebačkom odlagalištu otpada Jakuševac-Prudinec aktiviralo veliko klizište i došlo je do odrona.

Image
ODRON OTPADA /

Tomašević otkrio što su pokazala mjerenja o plinovima u zraku i jesu li opasni za građane

Image
ODRON OTPADA /

Tomašević otkrio što su pokazala mjerenja o plinovima u zraku i jesu li opasni za građane

"Nema nikakvih nepravilnosti oko upravljanja odlagalištem na Jakuševcu, potvrdili su nam iz Državnog inspektorata", kazao je gradonačelnik Tomašević u izjavi za medije na Jakuševcu. Na negodovanje medija naglasio je kako se ovakve nesreće ne smiju događati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o odronu na Jakuševcu čitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo