Šora, šora / Beljak nije impresioniran pozivom na 'šoru': 'Umro sam od straha pred svojim bicepsima, neki se organi ne mogu nabildati'

Image
Foto: Screenshot (Twitter)

'Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto', napisao je Beljak

24.11.2017.
11:21
Screenshot (Twitter)
VOYO logo

HDZ-ovci su jučer na Twitteru objavili anketu o tome tko je veći 'agresivac', predsjednik HSS-a Krešo Beljak ili MOST-ovac Nikola Grmoja, no reakcije koje su dobili, obile su im se o glavu.

Rasprava se nastavila i danas, kad aje bivši prvak u powerliftingu i MMA borac Marin Vlahović, a sada novinar portala Dnevno.hr, izazvao je čelnika HSS-a na 'poštenu šoru'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvi primitivci stvarno misle da me mogu isprovocirati. Novinar? Marin Vlahović? Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto", napisao je Beljak.     

https://twitter.com/KBeljak/status/933965617115357184/photo/1
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica HSS-a Ivana Tomić također je objavila mail koji je HSS primio od HDZ-ovca Zlatka Jurišića.

"Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca", napisao je.        

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo